Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LOPULLISET TULOKSET TÄÄLLÄ

Olympic on ollut suunnitteilla jo pitkään, mutta sen sivut luotiin vasta keväällä 2013. Idean takana on pitkään ratsastusta harrastava tyttö, jolla useamman vuoden kokemus virtuaalimaailmasta. Yhtenä päivänä sitten loin sivut Olympicille, joka onnekseni oli vapaana. Siitä sitten alkoi pitkä suunnittelu, josta kaverinikaan eivät tienneet. Kaikki alkoi ylägrafiikasta, sillä rakastan niiden suunnittelua, seuraavana tekstejä ja sitten loput ulkoasusta.

  

Suomen ensimmäiset virtuaaliset ratsastus olympialaiset järjestetään 31.05.2013 Olympicin kentillä. Kilpailut on jaettu kahteen jaokseen ponit ja hevoset, eli ponijoukkueet kilpailevat omista kulta-, hopea- ja pronssimitaleistaan, kun taas hevosetomista kulta-, hopea- ja pronssimitaleistaan. Olymppialaisissa on jaossa myös muutamia arvonimiä hevosille ja poneille Olympic- kirtopalkinto.

Nämä olympialaiset ovat joukkue olympialaiset, jolloin kilpailuun haluavilta talleilta valitaan kolme ilmoittautunutta ratsastajaa mukaan edustamaan talliaan. Mukaan otetaan vain 12 joukkuetta, mutta hakemuksien määrä on maksimissaan 30, joista arvioidaan mukaan pääsevät. Joukkueet, jotka pääsevät mukaan suorittavat kolme päälajia: kouluratsastus, maastoesteratsastus ja esteratsastus. Parhaan tuloksen saanut joukkue voittaa olymppia-kultaa.

Ponijoukkueiden jäsenet suorittavat seuraavat radat:
Kouluratsastus Kür de Grand Prix
Maastoesteratsastus 80cm | 87%*
Esteratsastus 90cm | 92%
 
Hevosjoukkueiden jäsenet suorittavat seuraavat radat:
Kouluratsastus Kür de Grand Prix
Maastoesteratsastus 110cm | 84%*
Esteratsastus 120cm | 91%
* vaativuus prosentti (100%- haastavin, 50%- keskivaikea, yms.)

Joukkueeseen pääsemisen edellytykset ovat aika tarkat ja jokaisen ratsukon tiedot tarkistetaan ja varmistetaan. Seuraavat tiedot/yms. ovat pakollisia:

Ratsun
¬ säkäkorkeus
¬ rotu
¬ sukupuoli
¬ ikä
¬ sivun osoite
 
Ratsastajan
¬ nimimerkki
 
Bonusta saa kun hevosella on muutamia kilpailuja kilpailukalenterissa ja sivut siistit (selvät). Tämä ei kuitenkaan vaikuta lopputuloksessa, vaan päätöksessä otetaanko joukkue mukaan.
 
Kun ilmoitat tallin mukaan, niin sinun tulee olla tallin omistaja, jota ilmoitat mukaan. Jos yksityistalli tai tulet vuokra- / hoitohevosella, niin pyydä tallinomistjaa tekemään ilmoitus tänne. Jokaiselta tallilta pitää tulla neljä eri ratsukkoa. Sama ratsastaja ja sama hevonen EI voi olla kahta kertaa. Yksi karsitraan pois mukaan pääsevistä joukkueista.
 
MUKAAN EI OTETA PIIRROS- / SLEICH- HEVOSIA!
©2019 Olympic - suntuubi.com